• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
قزوین » اجتماعی
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری:

 دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی نصب می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نصب دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی به منظور پیشگیری از تخریب و دخل و تصرف، چرای غیرمجاز و حضور به هنگام برای مهار آتش سوزی‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز قزوین، مسعود منصور در جمع مدیران منابع طبیعی و کشاورزی استان قزوین افزود: در دوربین‌های پیشرفته نظارتی در مناطق حساس اراضی ملی نصب می‌شود همین زمینه۱۰ دستگاه دوربین تهیه و در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد که یک مورد آن به قزوین اختصاص خواهد یافت.
 
وی با تاکید بر صیانت از اراضی جنگلی و مرتعی، گفت: به دلیل افزایش قیمت چوب تمایل به قطع درختان جنگلی افزایش یافته است و باید با جدیت بیشتری در حوزه پیشگیری و مقابله با قاچاق چوب اقدام کرد.
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری افزود: طرح زراعت چوب از سیاست‌های محوری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به شمار می‌رود و به کاهش قطع درختان در اراضی ملی کمک می‌کند.
 
منصور با بیان اینکه قانون نحوه بهره برداری از منابع جنگلی و مرتعی و بیشه زار‌ها را مشخص کرده است، گفت: هرگونه بهره برداری از این منابع نیازمند داشتن طرح و تصویب آن در مراجع قانونی است و اگر این ۲ موضوع به خوبی رعایت شود شاهد پیشگیری از تخلفات و مشکلات خواهیم بود.
 
وی خاطرنشان کرد: رویکرد ما در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی باید عمل به قانون و اعمال مدیریت حفاظت از طریق تصویب طرح‌ها و نظارت بر اجرای آن‌ها باشد. 
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه تشکیل پرونده در مراجع قضایی باید آخرین اقدام در مواجهه با تخلفات از سوی جوامع محلی باشد، افزود: با کار آموزشی و ارشادی باید تخلفات را کاهش داد و از آن پیشگیری کرد.
 
منصور اضافه کرد: براساس سیاست‌های بالادستی در زمینه تخصیص زمین به فعالیت‌های کشاورزی به شکل دیم در اراضی ملی واگذاری زمین نداریم و به موضوع شهرک‌های کشاورزی تمرکز کرده ایم.
 
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: مناطقی از اراضی ملی که امکان تخصیص و واگذاری زمین وجود ندارد باید از قبل تعیین شود و دیگر نیاز به طرح به شکل موردی در کمیته‌ها وجود ندارد.
 
وی اظهار داشت: طرح‌های اقتصادی در اراضی ملی باید از تجانس و تناسب برخوردار باشد و اگر به منابع طبیعی آسیب وارد نکنند و در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی کشور باشند و منع قانونی نداشته باشند باید مورد موافقت قرار بگیرند.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در حوزه اعتبارات اگرچه با محدودیت‌هایی روبرو هستیم، اما نباید فراموش کرد با وجود قطع اعتبارات صندوق توسعه که هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود، اعتبارات حوزه آبخیزداری امسال دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
 
منصور با تاکید بر اینکه حفاظت و صیانت از اراضی ملی باید از طریق برگزاری پویش‌ها و انعقاد تفاهم نامه‌ها و مردمی کردن این امور دنبال و پیگیری شود، افزود: تفاهم نامه‌ها هیچ بار مالی برای سازمان جنگلها، مراتع و منابع طبیعی ندارد و آماده ایم با همه دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی و مردمی در این خصوص تفاهم نامه امضا کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: هزار و ۳۶۰ پست سازمانی را به جنگلبانی، سرجنگلبانی، جنگلبان مسئول و جنگلبان راننده اختصاص دادیم که امیدواریم در حمایت بهتر قانونی از نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی موثر واقع شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)